HEMMA HOS CAMPUSPODDEN

Nu har jag varit hemma hos, eller hemma houss, som Daniel Bakrans skånska ekade i hallen när jag klev in. I hemmet har han precis som i Campuspodden, Gabriel Börjesson, vid sin sida.

Förutom en öppen planlösning, fint ljusinsläpp och två balkonger genomsyras bostaden av vad jag finner vara det finaste – grabbarnas vänskap och värme. På frågan om det finns något som de är oense om möts jag av en tystnad för ett ögonblick som snabbt går över i skratt. Gabriel sneglar lättsamt över med blicken mot hörnet och fortsätter.

- Futsalbordet har blivit ett hett debattämne här hemma.

Vad kan man förvänta sig av årets campuspodd?

– Det ska vara underhållande och vi hoppas på att det kommer vara nära till skratt för lyssnaren. Förhoppningvis leder vi in till härliga och intressanta samtal. Dem som känner oss vet hur vår humor funkar men ta inget för givet – vi har några ess i rockärmen, men en underhållande podd  är huvudtanken, stämmer grabbarna in.

Vad skiljer er från andra poddar?

 – Det som skiljer sig är att lyssnarna förmodligen antigen känner eller sett oss, eller vet vilka vi är. Det bygger en annan relation och bryter den fjärde väggen, vi antar att det bara är vänner och familj som kommer lyssna. Podden byggs ju runt livet på campus och där är vi inbitna, våra gäster är förmodligen mer intressanta än oss iallafall, skrattar grabbarna ut.

Det kommer med andra ord vara en familjär känsla i podden. Samtalen kommer vara inbjudande och öppna, precis som den fina planlösningen i hemmet!
Här ÅNGAR tankarna på

Suck, jag vet vad ni tänker; ännu en podd gjord av två män? Om du vill bli motbevisad så hittar du Campuspodden via Mixcloud inom en snar framtid! För mer info om Campuspodden så hittar ni dom på Instagram och Facebook!

 

Translate
Verified by MonsterInsights