Portarna öppnas för pizza och prosecco

Den näst sista tossdan i mass byttes massipantåta ut mot pizza och prosecco i regi av studentkåren. Kvällens festligheter ägde rum på hälsohögskolans cafe Sydney.

Efter en tids väntan kom äntligen det omåttligt populära konceptet pizza och prosecco även till Jönköping. Italian-style pizza i olika utföranden med både ett glutenfritt och veganskt alternativ samlade förväntansfulla studenter från alla fackhögskolor och fyllde lokalen. Att lanseringen uppskattades var tydligt med en fullsatt lokal, en kväll över förväntan säger Towe Ottosson, projektledare på Studentkåren.

– Vi har sålt mycket mer än vad vi hade räknat med så vi är såklart nöjda, både med ruljansen och alla glada tillrop!

Även om maten, drycken och umgänget stod i fokus så fanns det ett element som lyste upp kvällen ytterligare. Ett egengjort kahoot-quiz skapat av Studentkåren engagerade besökarna i tävlingen. Pizza och prosecco är ett återkommande event som händer en gång i månaden men nästa gång blir annorlunda även om upplägget är densamma. Både meny och samarbeten kommer vara flytande gång till gång, men Towe försäkrar oss att konceptet står sig fast.

– Vi kommer ha öppet en gång i månaden och vid sidan av själva maten och drycken även samarbeta med andra föreningar under kvällen. Ikväll var det till exempel ett quiz som alla fick delta i, nästkommande gång blir det i samarbete med Cardboard där brädspel står på agendan.

En mätt och belåten redaktion lämnar Sydney och räknar redan ner dagarna till nästa gång. Gillar du pizza och prosecco, är det här något för dig.

 

Translate
Verified by MonsterInsights