Barbars grand opening blev en succé

I fredags slog den nya projektgruppen och studentpuben Barbar upp dörrarna till Sydney kafé och det blev minst sagt en succé! Många studenter var på plats för att få smaka Barbars hamburgare och kön slingrade sig lång utanför Sydneys portar. EDIT var på plats för att ta tempen på kvällens stora happening.

– Vi är varma, vi är glada och upprymda, säger Barbars ordförande Emilio Torrejon.

Under kvällen serverades totalt 230 hamburgare. Stämningen var på topp och studenterna njöt av god mat och dryck i sällskap av andra studenter. Barbar är helt klart en mötesplats för dig och dina kursare men också för att träffa andra studenter från alla JU:s fackhögskolor.

– Det blev högre tryck än vad vi trodde. Och det är vi jätteglada över. Vi har haft jättekul, säger Barbars vice ordförande Joakim Sjöström.

Nu vill vi äta deras smaskiga hamburgare och hänga med våra kursare på Sydney varje fredag! I höst får vi njuta av det trevliga pubhänget igen. En fredag i månaden på Sydney kommer Barbar välkomna Jönköpings studenter till puben. Då väntar en bredare campusinspirerad meny, ekologisk och med veganska-, vegetariska- och köttalternativ.

Translate
Verified by MonsterInsights