”Grymma burgare, kall öl och skönt häng!”

Barbar är tillbaka efter vårterminens succé! På fredag den 18 oktober välkomnar föreningen JU:s studenter till Sydney café för trevligt fredags-häng. Och det är mycket som är nytt sedan sist!

På fredag klockan 19.00 slår Barbar upp dörrarna till Sydney café, det utlovas “grymma burgare, kall öl och skönt häng”. EDIT har träffat Barbar-medlemmen Aino Vauhkonen som berättar om gruppens förväntningar på fredagskvällen.

– Vi hoppas att det blir bra stämning och att många vill komma och hänga med oss såklart, berättar Vauhkonen.

För höstterminen består Barbar av en delvis ny grupp som är taggade på att servera heta burgare från grillen och bjuda på skönt häng för studenterna. På eventet kommer det också finnas patches att köpa. Barbar har också gjort några förändringar i menyn och på fredag kommer de nya burgarna Ingenjören och Pedagogen gå att beställa. Dessutom bjuds det på livemusik under kvällen som framförs av studenterna Elin Hallberg och Martin Björndahl.

– Denna gång är vi varma i kläderna och önskar att det blir en toppenkväll! Lite mer organiserat kaos än bara kaos, säger Vauhkonen med ett skratt. 

Foto: Alexandre Mauvais. Från vänster: Gustav Engström, Cecilia Lindquist, Hugo Lindqvist Nedre raden, Alicia Josefsson, Aino Vauhkonen
Translate
Verified by MonsterInsights