Hälsohäng med LOK under ICA-kampen

Fredagen den 10:e maj går ICA-kampen av stapeln. 16 lag ska tävla om segern inne i ICA-butiken på klostergatan. Det kommer att hållas fyra deltävlingar med fyra lag som tävlar mot varandra i varje grupp. Den vinnande gruppen från deltävlingen går vidare till en finaltävling där allt kan hända! Tävlingarna kommer att röra ICA:s varumärke, varor och tjänster.

58600083_425954308234307_581748282246561792_n

ICA-kampen är ett samarbete mellan ICA Supermarket Klostergatan och LOK, studerandeföreningen vid HLK. LOK fick inspiration från ett annat svenskt universitet i norr, inte Uppsala utan ännu längre norrut, nämligen Umeå universitet. Studenter vid universitetet i Umeå kan delta i Ålidhemsracet under nollningen som också är en grupptävling med olika uppdrag som ska lösas.  

Inte nog med att alla deltagare får en patch att pryda ovven med som ger 5 % rabatt på ICA Klostergatan under hela sommaren och under höstinsparken 2019. Utöver samarbetet med Ica är även nordic wellness med och ger ut priser till vinnarna. Mellan tävlingarna bjuder LOK in tävlingsdeltagarna och alla studenter att träffas i hälsoparken och hänga med LOK-styrelsen och utskotten under LOK, Blue Crew, Pedsex Park, Hype, Radio K och Utbildningsutskottet. Det nalkas vår. Det nalkas hälsohäng!

Just nu söker även LOK nya medlemmar till styrelsen. Poster som ska tillsättas är vice ordförande, sekreterare, studiesocialt ansvarig, sponsoransvarig och informationsansvarig. Så är du student vid HLK och intresserad av att bli en del av LOK finns det möjlighet att prata med representanterna från LOK om posten av ditt intresse under dagen för ICA-kampen.   

Translate
Verified by MonsterInsights