Inför studentkårens årsstämma

Boardp

Imorgon, fredag, är det studentkårens årliga stämma. Här kommer budget sättas, motioner röstas om och poster tillsättas. Alla har fått agenda och andra pdf-filer utskickade av studentkårens ordförande, men det kan nog för många lika gärna vara ett främmande språk. Men som gemene man är det några saker du ändå bör veta innan stämman som kan påverka dig!

BUDGET
Det är på stämman som budgeten för kåren gås igenom punkt för punkt och där man röstar igenom eventuella förändringar som kan förekomma.

KÅRAVGIFTEN

På förra årets stämma var det en del snack om kåravgiften, att vissa kronor gick till det ena eller andra och frågan uppstod var pengarna faktiskt går. Är du inte säker på vad som händer så kan det vara värt att vara på plats.

NYTT PRESIDIUM
Många nya poster ska tillsättas, inte minst ordförande och vice ordförandeposten. För er som inte är säker på vilka det är kan det vara bra att vara på plats och se vem som faktiskt kommer att leda studentkåren det kommande året.

DU KAN SÖKA PÅ PLATS
På stämman kan du söka på plats till diverse poster som utlyses. Har du inte haft tid eller kanske inte ens vetat om hur du skulle gå tillväga med din ansökan kan du närvara på stämman och slänga in din hatt i ringen så att säga.

 

GRATIS MAT

Om inte annat så får du gratis mat på stämman! Det kommer bjudas på lunch, fika och middag. Frukost kommer även att erbjudas till de som ska på mötet klockan 8:00!

 

Stämman börjar imorgon, fredag, klockan 9:00.

Translate
Verified by MonsterInsights