Livepodd med PK-polisen

Under tisdagskvällen gästade de tre vännerna Anton Eriksson, William Lind och Jonathan Jonsson studentcafét Rio för att spela in sin spela in sin podd, PK-polisen, live. Vännerna, som började göra poddar tillsammans i december, gör inte bara inspelat material utan gigar då och då som standup-komiker vilket syntes väl i tisdags. Det blev mer en stand-up trio än tre vänner som spelade in en pod.

Poddar kan vara svårt att göra. Vad man ska prata om, hur ofta man ska göra dem och vilken målgrupp man ska rikta in sig på. Men vad får man om man tar tre personer som inte har något filter över huvud taget och gillar att prata om exakt allting? Jo, PK-polisen.

Hur kom det sig att ni startade podden?

– Jag tänkte att det är så mycket prat om grejer och sånt. Jag ser att det mest är de polariserande rösterna som hörs. Jag ser också att jag är så mycket i mitten och ville bara prata sans om grejer. Sen är vi hobbykomiker och då måste man ha en podd, säger William.

Anton har en annan syn på varför podden startades…

– Jadu….Wille tycker om att prata om politisk korrekthet och sen jävlar bar det av, säger Anton.

Nej, killarna har som sagt inte problem med att prata om exakt alla ämnen mellan himmel och jord. Det blev fruktansvärt tydligt när de kommer in salen som gästas av ett 30-tal personer och börjar dra skämt och kommentarer om Notre dame och katoliker för att sedan fortsätta med att improvisera radioreklamer om vuxenblöjor och snus. Allt är upp för diskussion.

Men tanken bakom själva podden är att ta upp ämnen som är lite ”känsliga” att prata om och faktiskt diskutera om det är pk (för er som inte vet vad pk står för är det politiskt korrekt) eller inte. Så vill du lyssna på tre hobbykomikers debatt om saker är PK eller ej, kanske det är podden för dig.

Translate
Verified by MonsterInsights