Radio K bryr sig

Ett tillfälle att öka medvetenheten, en stund för ett viktigt tema att beröras, ett viktigt evenemang för hela samhället. Årets upplaga av det livesända radioprogrammet Musikhjälpen är det tolfte i ordningen och välgörenhetsevenemanget är lika viktigt i år som tidigare år. I år är temat “Sex är inget vapen” och årets värdstad är Västerås. På vår hemmaplan arrangerar Radio K ett evenemang som ger studenterna en möjlighet att samla in pengar till Musikhjälpen.  

Tisdag den tionde december arrangeras Radio K bryr sig i och utanför radiostudion i HLK. Klockan 10.00 sätts livestreamen på och under ett dygn kommer utskottet sända live. Under dygnet kommer det hållas bland annat en självförsvarskurs, en musikkonsert, flera tävlingar och auktioner. Vi i EDIT kommer också att auktionera ut något under eventet, kom dit och ta reda på vad det är. Något annat som lockar dig till radiostudion kanske är en god lunch och lite fika som kommer att finnas till försäljning. Alla pengar som samlas in går till välgörenhet.  

Kom förbi radiostudion på tisdag, träffa andra studenter och njut av både roliga tävlingar och julstämning. Och det mest centrala, bidra till något viktigt.  

Läs mer om årets tema för Musikhjälpen här.

Translate
Verified by MonsterInsights