Spring Inspiration närmar sig

Foto: Mikaela Alfvén

Efter flertalet mindre evenemang under året närmar sig nu avslutningen i form av en kväll där modevisning, underhållning och firande står på schemat. Teamet bakom Spring Inspiration, bestående av totalt 23 personer, har jobbat sedan i höstas med att bygga upp spänning och förväntan inför modevisningen som äger rum den 3:e maj. Det årligt återkommande evenemanget har denna gång flyttats till Munksjömagasinen och en storslagen, internationell inriktning utlovas.

Spring Day – biljettsläpp och smakprov på det som komma skall
När vi kliver in i entrén på JIBS möts vi av en folkmassa som cirkulerar kring eventets sponsorer som är där för att besökarna ska ha chans att prata med dem och knyta kontakter. Längre in i rummet skymtar vi kön som leder fram till biljettförsäljningen. Mitt i rummet är en kort catwalk uppbyggd som väntar på att intas av modeller i vad som kallas en pop-up fashion show. Stämningen är levande och många har kommit för att besöka eventet.

Spring Day har blivit marknadsfört som ett smakprov inför det kommande eventet Spring Inspiration maj. I samband med biljettköpet dit ger alltså Spring Day chansen att få en känsla av den upplevelse man senare kommer få ta del av. Hög musik fyller rummet och allas ögon riktas mot catwalken där modellerna visar upp olika utstyrslar. Publiken jublar för att stötta sina vänner som levererar sina försök att efterlikna professionella modeller, vilket de också lyckas med genom sina oberörda, men glada, miner och självsäkra steg.

Efter deras pop-up fashion show känns det både skönt och peppande, menar Elin Antus Flyckt som är en del av Marketing Team.
– Man är alltid lite nervös för man vill att allting ska fungera, men det känns superskönt nu efteråt att det gick som planerat. Det kunde inte ha gått bättre! säger hon och tillägger, 
– Nu är jag mestadels väldigt taggad inför den riktiga och stora modevisningen!

Eventet avslutas genom en after work på skybaren VY i Munksjötornet senare mot eftermiddagen. Där har vi chans till att njuta av mat och dryck samtidigt som man får blicka ut över hela Jönköping. Spring Day har genomförts och nu kan dagarna räknas ner till Spring Inspiration.

 

Translate
Verified by MonsterInsights