Utomhusbio fyllde Hälsoparken

I helgen arrangerade UNITE tillsammans med Girls UNITE en utomhusbio i Hälsoparken. Filmerna som visades var 21 Jump Street och Bohemian Rhapsody, och trots kylan var parken full vid midnatt när den sistnämnda filmen var färdig.

Av de filmer som visades röstades den ena fram genom sociala medier, där valdes 21 Jump Street. Komedin från 2012 har blivit något av en modern klassiker med Channing Tatum och Jonah Hill i huvudrollerna. Den andra filmen som visades var Bohemian Rhapsody. Bio-picen om Queens sångare, Freddie Mercury, vann fyra Oscars 2019, inklusive bästa manliga huvudroll för skådespelaren Rami Malek.

I Hälsoparken fanns även tält där man kunde mingla med föreningarna Showtime, Cardboard och Spectra. UNITE har planerat eventet i ungefär ett år, men förberedelserna har pågått mer aktivt sedan årsskiftet. Ordförande Elin Svensson klargör att de är nöjda med eftermiddagen.

– För att vara första gången som vi anordnat denna typ av event så tycker jag uppslutningen var väldigt bra! Vi var väldigt nöjda allihop. Även med tanke på att OPA hade premiär samma kväll.

Det var näst intill fullt i Hälsoparken under första filmen, och många trotsade kylan och stannade kvar även för andra visningen. Förhoppningsvis kommer UNITE anordna utomhusbio fler gånger, som ett återkommande event.

– Vi tror att ideén har potential och har saknat detta på campus! säger Elin.

Är ni sugna på att återuppleva kvällen eller om ni missade denna, håll ögonen öppna för nästa tillfälle!

Translate
Verified by MonsterInsights