Veckans förening: EDIT möter JSA Ball Committee

Sprudlande kreativitet, stort engagemang och ett varsamt öga för detaljer. Har du vad som krävs för att tillsammans med ett team av andra studenter planera läsåret 2019/2020 vinterbankett och sommarbal? Sök då till JSA Ball Committee som just nu rekryterar nya medlemmar. 

EDIT har träffat projektledarna för Ball Committee Lovisa Lindgren och Alva Hildell. De har fina minnen från förra årets baler och i våras ansökte de till Ball Committee tillsammans.  Lindgren och Hildell hade många nya idéer och förslag och de hade lust att arrangera event för alla studenter på JU. Projektledarna kompletterar varandra väldigt bra, Lovisa har ett detaljsinne och idéer för dekorationen och Alva står för den realistiska och beslutsamma delen av projektarbetet. Nu har de påbörjat planeringen inför årets vinterbankett, men de behöver ett team som vill hjälpa till och bli en del av Ball Committee. 

– Årets vinterbankett kommer erbjuda något helt nytt! lovar de två projektledarna. 

Ball Committee är ett ungt projekt under JSA, studerandeföreningen på JIBS, som arrangerar en vinterbankett och en sommarbal för studenterna på JU. På kvällarna för eventen arrangeras ett mingel före sittningen, sedan bjuds det på trerätters middag och underhållning och senare på kvällen hålls en efterfest. Det som skiljer baler och banketter som arrangeras av JSA Ball Committee från sittningar på Akademin är framför allt en annan lokal som rymmer fler studenter men också självklart att ovven får vila på hyllan hemma och du får möjlighet att klä upp dig. 

– Vi söker ett sponsor-team, ett marketing-team, event-team och grafiska designers. Man ska tycka det är kul att driva projekt och vilja använda sin kreativitet till att skapa något nytt. 

Som medlem i JSA Ball Committee jobbar du ihop med ett team med andra studenter för att skapa minnesvärda och roliga kvällar för dina medstudenter på JU. JSA Ball Committee välkomnar studenter från alla fackhögskolor att ansöka vid intresse. Sök innan den 22 september!  

 

Translate
Verified by MonsterInsights