Käka pizza, sjung en låt eller dra ett skämt på Sydney!

Pizza och prosecco. Klingar bra i öronen och ser bra ut på bordet. Det är även ett event som JSU project team startade upp i våras som nu kommit fram till sitt sista event för året. Ett event som, utöver mat och dryck, även erbjuder underhållning under kvällens gång i form av film och frågesport, något som är mycket uppskattat bland gästerna. 

Projektgruppen som håller i eventet består av, projektledaren, Towe Ottosson, Amanda Johansson, Viktor Thelander, John Klang, Ebba Roos, Sebastian Ekwurtzel och Jonathan Fredriksson. En grupp som, enligt Towe, är väldigt tryggt att ha med sig för eventen som görs. Projektgruppen finns som en grupp att tillgå för kåren under diverse events att hjälpa till. De anordnar och utvecklar evenemang och projekt som dels Pizza prosecco men de anordnade även Valborgsfirandet som lockade hundratals studenter till Hälsoparken.

-Vi finns ju för att berika studielivet, säger Amanda.

Pizza och prosecco är något nytt för i år, där både tanke och genomförandet gick väldigt smidigt. Tanken var att ha pizza och prosecco en gång i månaden men så blev det tyvärr inte då det var andra evenemang som kom i vägen vissa månader, som till exempel Valborg. Pizzorna i fråga görs själva av Amanda Johansson och Eric Jönsson.

-Vi började planera hur vi skulle genomföra evenemanget och vad syftet var med evenemanget. Vi kände att det var inte mycket som hände på torsdagar och man vill kanske inte vill ha något hardcoreevenemang eftersom det är dagen efter AKA. Sen är vi ju alla för lite go mat och pizza är ju kul. Det är ingen som har haft det innan, sen att det blev just pizza och prosecco är ju för att det klingar gött, säger Towe.

Den 28:e november, alltså imorgon,är det alltså den sista gången för i år som dörrarna är öppna för pizza och prosecco i Sydney. Likt tidigare kvällar är det ett tema även denna gång, open stage. Så kombinationen av julbelysning och italiensk mat kommer att ligga i luften samtidigt som det kommer vara öppet för alla att underhålla på scen under kvällen. 

-Open stage har ju funnits innan men det blev nedlagt. Men folk får helt enkelt anmäla sig om de vill sjunga en låt eller köra lite standup. Tre har redan anmält sig, tre komiker. Men det är absolut inget man måste göra, man kan ju komma dit och bara hänga också. Vi tänkte ha ett julevenemang men nu kör vi såhär istället, så det kommer fortfarande vara julpyntat, säger Towe.

Under kvällen kommer det även att vara en tävling som presenteras under kvällen för att kunna vinna något fint pris! Så är du sugen på att äta pizza, se någon komiker dra ett skämt eller bara umgås med dina vänner så välkomnar JSU project team in dig till Sydney imorgon!

Translate
Verified by MonsterInsights